Rensning af gryder

Rensning af gryder

I dag har jeg lært noget nyt: rensning af gryder behøver ikke være en træls manuel proces.

Min nye saftkoger blev overladt til sig selv i lidt for lang tid (Takket være en tenniskamp imellem Caroline Wozniacki og Serena Williams). Alt vandet var kogt væk, og de 3 skiver citron var helt alene i gryden:

Funktion Saftkoger – gryde er brændt på

Gode råd var dyre – min helt nye saftkoger så pludeslig både gammel og uappetitlig ud. Det sorte snask sad meget fast, og jeg spekulerede straks på hvilken elektrisk maskine jeg skulle finde frem for at få det problem løst.

Imidlertid kendte fruen i huset et trick, som jeg umiddelbart ikke var særligt imponeret af:

Læg en tablet til maskinopvask ned i gryden med nogle centimeter varmt vand og lad det stå i nogle timer !

En maskinopvask tablet i den sorte gryde

Miraklet skete !. Efter nogle timer, og helt uden manuelt arbejde, var det sorte snask næsten helt væk, og det der var tilbage var lige til at fjerne med opvaskebørsten.

Efter nogle få timer er gryden næsten ren

Hmm … nu er jeg er imponeret !

Jeg kan se (google) at at det ikke er noget helt nyt trick, men jeg har altså aldrig hørt det før – og dagligt bliver der født mange børn som heller aldrig har hørt om det … og derfor skyndte jeg mig at beskrive det her 😉

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.