
Varm ovnen op til 200 grader
Læg rødløg og de overskårne sweet potatoes på en bageplade med bagepapir, og vend dem med skind-siden nedad. Kom godt med olivenolie på grøntsagerne, og sørg for kartoflerne er indsmurt over det hele.
Bag rødløg og kartofler i ovnen i 10 minutter
Tag pladen ud, vend kartoflerne om så de har skindsiden opad, og tilføj broccoli - dryp olivenolie over, samt salt og peber
Bag rødløg, kartofler og broccoli i ovnen i 10 minutter
Tag pladen ud og tilføj grønkål, dryp med olivenolie og drys med lidt salt og peber. Bag det i 5 minutter og stil til siden.
Kom de tørrede kikærter i en skål sammen med alle ingredienser og bland det sammen
Steg kikærterne på en varm pande med olivenolie, og steg dem indtil de er gyldenbrune
Kom tahin, citron og ahorn sirup i en skål og rør sammen
Tilføj varmt vand og rør rundt indtil dressingen bliver lysere og tyndere
Skær de varme kartofler ud i mundrette stykker
Anret kartofler, grøntsager og kikærter i en skål
Pres citronsaft over
Top af med tahindressingen
Ingredients
Directions
Varm ovnen op til 200 grader
Læg rødløg og de overskårne sweet potatoes på en bageplade med bagepapir, og vend dem med skind-siden nedad. Kom godt med olivenolie på grøntsagerne, og sørg for kartoflerne er indsmurt over det hele.
Bag rødløg og kartofler i ovnen i 10 minutter
Tag pladen ud, vend kartoflerne om så de har skindsiden opad, og tilføj broccoli - dryp olivenolie over, samt salt og peber
Bag rødløg, kartofler og broccoli i ovnen i 10 minutter
Tag pladen ud og tilføj grønkål, dryp med olivenolie og drys med lidt salt og peber. Bag det i 5 minutter og stil til siden.
Kom de tørrede kikærter i en skål sammen med alle ingredienser og bland det sammen
Steg kikærterne på en varm pande med olivenolie, og steg dem indtil de er gyldenbrune
Kom tahin, citron og ahorn sirup i en skål og rør sammen
Tilføj varmt vand og rør rundt indtil dressingen bliver lysere og tyndere
Skær de varme kartofler ud i mundrette stykker
Anret kartofler, grøntsager og kikærter i en skål
Pres citronsaft over
Top af med tahindressingen