
Smør smeltes i gryde
Bacon-stykker svitses i gryde til de er brune
Bacon tages fra med hulske og placeres på et stykke køkkenrulle
Skær porrer i skiver, og gem lidt grønne porreringe til topping
Løg og kartoffel hældes i gryde og svitses i 2 minutter
Porrer og presset hvidløg hældes i gryde og svitses i 1 minut
Grønsagsbouillion hældes i gryde, og suppen koges i ca. 20 min. ved svag varme
Herefter kan suppen evt. blendes, hvis du foretrækker en jævn konsistens
Fløde tilsættes
Suppe bringes i kog og smages til med salt og peber
Ingredients
Directions
Smør smeltes i gryde
Bacon-stykker svitses i gryde til de er brune
Bacon tages fra med hulske og placeres på et stykke køkkenrulle
Skær porrer i skiver, og gem lidt grønne porreringe til topping
Løg og kartoffel hældes i gryde og svitses i 2 minutter
Porrer og presset hvidløg hældes i gryde og svitses i 1 minut
Grønsagsbouillion hældes i gryde, og suppen koges i ca. 20 min. ved svag varme
Herefter kan suppen evt. blendes, hvis du foretrækker en jævn konsistens
Fløde tilsættes
Suppe bringes i kog og smages til med salt og peber