
Klip stilke af hyldeblomsterne lige under kronen
Læg alle hyldeblomster i din skål
Vask og skær citronerne i skiver, pres lidt saft over hyldeblomsterne og placer citronskiverne ovenpå
Hæld sukker på hyldeblomsterne og citronskiverne
Hæld citronsyre på
Hæld 2 liter kogende vand i skålen og rør det hele rundt med en ske
Sæt låg på eller put film på gryden og sæt det i køleskabet i 3 dage. Sørg for at røre i skålen et par gange om dagen
Når de 3 dage er gået hælder du saften igennem et klæde for at fjerne urenheder
Hæld saften på flasker og opbevar den
Ingredients
Directions
Klip stilke af hyldeblomsterne lige under kronen
Læg alle hyldeblomster i din skål
Vask og skær citronerne i skiver, pres lidt saft over hyldeblomsterne og placer citronskiverne ovenpå
Hæld sukker på hyldeblomsterne og citronskiverne
Hæld citronsyre på
Hæld 2 liter kogende vand i skålen og rør det hele rundt med en ske
Sæt låg på eller put film på gryden og sæt det i køleskabet i 3 dage. Sørg for at røre i skålen et par gange om dagen
Når de 3 dage er gået hælder du saften igennem et klæde for at fjerne urenheder
Hæld saften på flasker og opbevar den