Opskrift på hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaft

AuthorOlsenCategoryDifficultyIntermediate
Opskrift på hyldeblomstsaft
Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time3 daysTotal Time3 days 30 mins
Ingredienser
 50 hyldeblomst-skærme
 1,50 kg sukker
 3 økologiske citroner
 3 spsk citronsyre (svarer til omtrent 40 g. Kan købes i Matas og velassortede supermarkeder )
 2 l kogende vand
Fremgangsmåde
1

Klip stilke af hyldeblomsterne lige under kronen

2

Læg alle hyldeblomster i din skål

3

Vask og skær citronerne i skiver, pres lidt saft over hyldeblomsterne og placer citronskiverne ovenpå

4

Hæld sukker på hyldeblomsterne og citronskiverne

5

Hæld citronsyre på

6

Hæld 2 liter kogende vand i skålen og rør det hele rundt med en ske

7

Sæt låg på eller put film på gryden og sæt det i køleskabet i 3 dage. Sørg for at røre i skålen et par gange om dagen

8

Når de 3 dage er gået hælder du saften igennem et klæde for at fjerne urenheder

9

Hæld saften på flasker og opbevar den

Ingredients

Ingredienser
 50 hyldeblomst-skærme
 1,50 kg sukker
 3 økologiske citroner
 3 spsk citronsyre (svarer til omtrent 40 g. Kan købes i Matas og velassortede supermarkeder )
 2 l kogende vand

Directions

Fremgangsmåde
1

Klip stilke af hyldeblomsterne lige under kronen

2

Læg alle hyldeblomster i din skål

3

Vask og skær citronerne i skiver, pres lidt saft over hyldeblomsterne og placer citronskiverne ovenpå

4

Hæld sukker på hyldeblomsterne og citronskiverne

5

Hæld citronsyre på

6

Hæld 2 liter kogende vand i skålen og rør det hele rundt med en ske

7

Sæt låg på eller put film på gryden og sæt det i køleskabet i 3 dage. Sørg for at røre i skålen et par gange om dagen

8

Når de 3 dage er gået hælder du saften igennem et klæde for at fjerne urenheder

9

Hæld saften på flasker og opbevar den

Hyldeblomstsaft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.