Opskrift på lækker rabarberkompot. Den er nem at lave, smager fantastisk og så kan den anvendes til både varme retter, desserter og kager.

Der er stor forskel på hvor syrlige rabarber er, du kan derfor tilsætte mere sukker når stænglerne er kogt møre. Denne opskrift er til en noget beskeden portion rabarberkompot, og er I 2 eller flere vil vi anbefale at lave lidt mere. Man får ru tænder pga. oxalsyren i rabarber, og ønsker du at undgå dette kan der tilsættes nonoxal og ladet det koge med.
Rabarberstængler snittes i mindre stykker (1-2 cm) og skylles grundigt
Hæld rabarberstængler og sukker (og evt. vanilje) i en gryde
Lad det simre i ca. 30 minutter til stænglerne er møre
Ingredients
Directions
Rabarberstængler snittes i mindre stykker (1-2 cm) og skylles grundigt
Hæld rabarberstængler og sukker (og evt. vanilje) i en gryde
Lad det simre i ca. 30 minutter til stænglerne er møre