Hjemmelavet rabarberkompot

AuthorhaveadminCategoryDifficultyBeginner

Opskrift på lækker rabarberkompot. Den er nem at lave, smager fantastisk og så kan den anvendes til både varme retter, desserter og kager.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins

Der er stor forskel på hvor syrlige rabarber er, du kan derfor tilsætte mere sukker når stænglerne er kogt møre. Denne opskrift er til en noget beskeden portion rabarberkompot, og er I 2 eller flere vil vi anbefale at lave lidt mere. Man får ru tænder pga. oxalsyren i rabarber, og ønsker du at undgå dette kan der tilsættes nonoxal og ladet det koge med.

Ingredienser
 6-8 rabarberstilke
 4 spsk sukker
 evt. lidt Vanilje (dog ikke velegnet til varme retter)
Fremgangsmåde
1

Rabarberstængler snittes i mindre stykker (1-2 cm) og skylles grundigt

2

Hæld rabarberstængler og sukker (og evt. vanilje) i en gryde

3

Lad det simre i ca. 30 minutter til stænglerne er møre

Ingredients

Ingredienser
 6-8 rabarberstilke
 4 spsk sukker
 evt. lidt Vanilje (dog ikke velegnet til varme retter)

Directions

Fremgangsmåde
1

Rabarberstængler snittes i mindre stykker (1-2 cm) og skylles grundigt

2

Hæld rabarberstængler og sukker (og evt. vanilje) i en gryde

3

Lad det simre i ca. 30 minutter til stænglerne er møre

Hjemmelavet rabarberkompot
(Visited 7 times, 1 visits today)