Hjemmelavet karryketchup

AuthorhaveadminCategoryDifficultyBeginner
Gourmet hotdogs med hjemmelavet karryketchup
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time45 minsTotal Time55 mins
Ingredienser
 4 løg (ca. 200g)
 350 g tomater
 1 fed hvidløg
 1 spsk karry
 2 spsk eddike
 2 spsk sukker
 1 dl smagsneutral olie
 Salt og peber
Fremgangsmåde
1

Hak løg og hvidløg

2

Skær tomater i grove stykker

3

Steg løg og hvidløg i olie i 3-4 minutter

4

Tilsæt karry og steg i yderligere 3-4 minut

5

Tilsæt tomater, sukker og eddike

6

Lad det simre i 45 min.

7

Sluk for varmen og lad ketchuppen køle lidt af

8

Tilsæt olie og blend ketchuppen med en stavblender indtil de grove klumper er væk

9

Tilsæt salt og peber og smag til. Du kan eventuelt tilføje lidt almindelig ketchup hvis du ikke synes tomatsmagen er kraftig nok.

Ingredients

Ingredienser
 4 løg (ca. 200g)
 350 g tomater
 1 fed hvidløg
 1 spsk karry
 2 spsk eddike
 2 spsk sukker
 1 dl smagsneutral olie
 Salt og peber

Directions

Fremgangsmåde
1

Hak løg og hvidløg

2

Skær tomater i grove stykker

3

Steg løg og hvidløg i olie i 3-4 minutter

4

Tilsæt karry og steg i yderligere 3-4 minut

5

Tilsæt tomater, sukker og eddike

6

Lad det simre i 45 min.

7

Sluk for varmen og lad ketchuppen køle lidt af

8

Tilsæt olie og blend ketchuppen med en stavblender indtil de grove klumper er væk

9

Tilsæt salt og peber og smag til. Du kan eventuelt tilføje lidt almindelig ketchup hvis du ikke synes tomatsmagen er kraftig nok.

Hjemmelavet karryketchup
(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *