Print Options:

Hjemmelavet karryketchup

Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time45 minsTotal Time55 mins

Ingredienser
 4 løg (ca. 200 g)
 350 g tomater
 1 fed hvidløg
 1 spsk. karry
 2 spsk. sukker
 1 dl smagsneutral olie
 Salt og peber
Fremgangsmåde
1

Hak løg og hvidløg

2

Skær tomater i grove stykker

3

Steg løg og hvidløg i olie i 3-4 minutter

4

Tilsæt karry og steg i yderligere 3-4 minutter ved lav varme

5

Tilsæt tomater, sukker og eddike

6

Lad det simre i 45 min.

7

Sluk for varmen og lad ketchuppen køle lidt af

8

Tilsæt olie og blend ketchuppen med en stavblender indtil de grove klumper er væk

9

Tilsæt salt og peber og smag til. Du kan eventuelt tilføje lidt almindelig ketchup hvis du ikke synes tomatsmagen er kraftig nok.