Blomsterpind af armeringsstål

Jeps – det lyder dybt godnat, men jeg har netop sat (banket) en blomsterpind af 8 mm. armeringsstål i jorden for at give støtte til en bambus der er 2 meter høj.

Blomsterpinden er malet fint grøn, den er ‘god’ at røre ved og har desuden et fint lille hoved hvor man kan fastgøre en snor eller en stump ledning – og den er super nem at slå i jorden med en hammer. Blomsterpinden er 110 cm lang, den knækker sikkert aldrig nogensinde, den er  vanskelig at bukke … og den er nem at korte hvis du har en vinkelsliber eller en nedstryger 😉

Det lyder alt sammen næsten for godt til at være sandt – og på toppen af det hele kan jeg oplyse at man i skrivende stund kan erhverve 10 stk. for en hund!

2015-08-17_Blomsterpinde_i_bundt

Ok – jeg indrømmer at det er kraftige grejer og så alligevel ikke noget der står meget fast i jorden fordi den er så tynd (som de fleste andre blomsterpinde) – men den kan fint komme i anvendelse mange steder.

Jeg har brugt den til at støtte nogle bambus, men det er da helt oplagt også at bruge den til støtte af stauder (f.eks. georgine og bonderose), solsikke, tomat … og sikkert mange flere.

Jeg har haft pinden liggende i et bundt i mere end et år uden overhovedet at tænke på at den kunne være en fin støtte til nogle planter – Faktisk er de købt fordi jeg skulle bruge noget armeringsstål.

‘Pinden’ er faktisk en hegnspæl og den er købt hos Harald Nyborg. Jeg kan se at de på deres shop har Hegnspæle i flere varianter – så der er noget for enhver smag.

Tillad mig at benytte lejligheden til at reklamere for et andet tip i samme boldgade: Brug ledning til at binde dine tomater op.

2015-08-17_staal_og_bambus

2015-08-17_CAN_650D_IMG_2813

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top