Billig plantebakke til opbevaring & vanding

En plantebakke til en billig penge er ikke så nem at opdrive. Når man søger falder man typisk over plantebakker lavet i træ eller Zink. Plantebakker i træ er som regel ikke vandtætte – og dem i Zink koster en mindre bondegård (men kan da også være både smukke og dekorative).

Har du brug for noget der bare fungerer til en overkommelig pris – og er ligeglad med hvordan den ser ud, er denne smarte plastikbakke fra Biltema måske  et brugbart alternativ.

Jeg bruger dem selv i massivt omfang. De er rimeligt formfaste (man kan godt transportere en bakke fyldt med planter). De er vandtætte og er gode hvis man lige skal have et større antal planter (f.eks. Chili) vandet ‘fra bunden og op’ – eller måske bare vil slippe for at bruge alle dine tallerkener som underskåle.

Billig plantebakke
Billig plantebakke med plads til adskillige planter

 

Denne bakke er købt i Biltema og kostede 20 kr. Biltema kalder iøvrigt bakken en “støvlebakke”, og det kan man naturligvis også bruges til.  Bakken måler 75 x 37 x 3 cm. Harald Nyborg har i øvrigt et produkt der minder noget om den i samme prisleje.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top