Bagom

Have-siden.dk har eksisteret siden 2014, og er et univers af viden og inspiration til alle med grønne fingre, der har en lyst til at blive endnu bedre til at passe deres planter – indendørs og udendørs.

 

Lige siden 2014 har Have-siden fokuseret på gør-det-selv og konkrete, brugbare tips til haven. Vi er ikke færdiguddannede gartnere eller biologer, men autodidakte planteentusiaster der ophober viden fra de erfaringer vi gør os, bøgerne vi læser og hjemmesiderne vi besøger. Kort fortalt; vi er ikke eksperter, men eksperimenterer, samler og formidler viden online

Presse

Som engagerede planteentusiaster følger vi med stor interesse med i hvad der foregår af udvikling, både når det kommer til planter og tilbehør hertil. Nye sorter, smart teknologi eller anden udvikling der kan berige vores hverdage er altsammen relevant for os.

Sidder du som presseansvarlig eller butiksindehaver skal du derfor være velkommen til at kontakte os på havesiden(a)gmail.com.

Samarbejde

Hver måned besøges Have-siden af over 20.000 brugere, som flittigt læser med om alt fra stueplanter til mindre byggeprojekter i haven og opskrifter lavet på egne afgrøder. Som virksomhedsejer har du mulighed for at blive eksponeret for denne kundegruppe gennem bl.a. traditionel bannerannoncering eller advertorials, såfremt vi vurderer der er tale om et godt match. Kontakt os for mere information.

 

Reklamelinks

Rundt omkring på siden er der reklamelinks. Det er links til forskellige webshops, hvor vi tjener en procentdel hvis du køber noget via linket. Det betyder ikke, at det du køber bliver dyrere, eller at du bliver behandlet anderledes, det er udelukkende en økonomisk tak fra webshoppen til os, for at have guidet en køber i deres retning.

Det vil være markeret i bunden af hver artikel, hvorvidt der er disse links eller ej.