Bagom

Have-siden.dk har eksisteret siden 2014, og er et univers af viden og inspiration til alle med grønne fingre, der har en lyst til at blive endnu bedre til at passe deres planter – indendørs og udendørs.

 

Lige siden 2014 har Have-siden fokuseret på gør-det-selv og konkrete, brugbare tips til haven. Vi er ikke færdiguddannede gartnere eller biologer, men autodidakte planteentusiaster der ophober viden fra de erfaringer vi gør os, bøgerne vi læser og hjemmesiderne vi besøger. Kort fortalt; vi er ikke eksperter, men eksperimenterer, samler og formidler viden online.

Presse

Som engagerede planteentusiaster følger vi med stor interesse med i hvad der foregår af udvikling, både når det kommer til planter og tilbehør hertil. Nye sorter, smart teknologi eller anden udvikling der kan berige vores hverdage er altsammen relevant for os.

Sidder du som presseansvarlig eller butiksindehaver skal du derfor være velkommen til at kontakte os på havesiden(a)gmail.com.

Annoncering og samarbejder

Hver måned besøges Have-siden af mellem 20.000-60.000 brugere, alt afhængigt af sæsonen, som flittigt læser med om alt fra stueplanter til mindre byggeprojekter i haven og opskrifter lavet på egne afgrøder. Som virksomhedsejer har du her muligheden for at blive eksponeret for denne kundegruppe gennem bl.a. traditionel bannerannoncering eller advertorials, såfremt vi vurderer der er tale om et godt match.

Kontakt os på havesiden(a)gmail.com.

Affiliate

Rundt omkring på siden er der såkaldte affiliate-links. Det er links til forskellige webshops hvor vi tjener en procentdel skulle du som læser finde på at købe noget via linket. Det betyder ikke, at det du som bruger køber bliver dyrere, eller at du bliver behandlet anderledes end alle andre der handler der, det er såmænd udelukkende en økonomisk tak fra webshoppen til os, for at have guidet en køber i deres retning.

Vi linker kun til hjemmesider og produkter som vi mener har værdi for dig som læser, og der hvor det passer ind i konteksten. Nogle gange er dette via et affiliate-link, og andre gange er det links hvor vi ingen økonomisk interesse har i det. Det vil være markeret i artiklen, hvorvidt der er disse links eller ej.