Affiliate og sponsorerede produkter

Have-siden.dk drives af et team med grønne fingre og en passion for at få ting til at gro. Vi skriver fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi tror at vores erfaringer kan være af værdi for dig der læser med.

 

Om brug af affiliate links

Rundt omkring på siden er der såkaldte affiliate-links. Det er links til forskellige webshops hvor vi tjener en procentdel skulle du finde på at købe noget via det link. Det betyder ikke, at det du som bruger køber bliver dyrere, eller at du bliver behandlet anderledes end alle andre der handler der, det er såmænd udelukkende en økonomisk tak fra webshoppen til os, for at have guidet en køber i deres retning.

Vi linker kun til hjemmesider og produkter som vi mener har værdi for dig som læser, og der hvor det passer ind i konteksten. Nogle gange er dette via et affiliate link, og andre gange er det links hvor vi ingen økonomisk interesse har i det.

 

Om sponsorprodukter

Af og til samarbejder vi med virksomheder om produkter, oftest i forbindelse med test af produktet. Det kan være produkter som vi gerne vil prøve kræfter med og dele vores erfaringer med. Vores anmeldelse eller vurdering af produkter er ikke farvet af, at vi ikke har betalt for det, og vi fortæller vores ærlige mening om hvordan produktet virker for os, uanset om vi selv har købt det eller om vi har modtaget det fra en virksomhed.

 

Vi håber på din forståelse, og har du spørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte os.