Affiliate links og sponsorprodukter

have-siden billeder

Have-siden.dk drives af et team med grønne fingre og en passion for at få ting til at gro. Vi skriver fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi tror at vores erfaringer kan være af værdi for dig der læser med.

 

Om brug af affiliate links

Rundt omkring på siden er der såkaldte affiliate-links. Det er links til forskellige webshops hvor vi tjener en procentdel af det salg der måtte forekomme, såfremt du køber noget på webshoppen via et link herfra. Det betyder ikke at det du som bruger køber bliver dyrere, eller at du bliver behandlet anderledes end alle andre der handler der, det er såmænd udelukkende en økonomisk tak fra webshoppen til os, for at have guidet en køber i deres retning.

Vi linker kun til hjemmesider og produkter som vi mener har værdi for dig som læser, og der hvor det passer ind i konteksten. Nogle gange er dette via et affiliate link, og andre gange er det links hvor vi ingen økonomisk interesse har i det.

Affiliate er ikke noget vi tjener mange tusinde kroner kroner på. Der er tale om en indtægt der hjælper til med at betale de udgifter vi har for f.eks. drift af hjemmesiden.

 

Om sponsorprodukter

Vi får ikke tilsendt massevis af produkter fra virksomheder, så sponsorprodukter er en sjældenhed her på siden. Men af og til kan der være produkter som vi gerne vil prøve kræfter med og måske dele vores erfaringer med, og her kan vi, når muligheden opstår, få lov til at få produktet mod at vi linker tilbage til webshoppen der sælger det.

Dette betyder ikke at de erfaringer vi gør os med produktet er farvet i positiv vinkel: vi fortæller vores ærlige mening om hvordan produktet virker for os, uanset om vi selv har købt det eller om vi har modtaget det fra en virksomhed.

 

Vi håber på din forståelse, og har du spørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

 

Comments are closed.